Lenjerii hotel (Lenjerii hoteluri)

Producator lenjerii hotel

Suntem producători lenjerii de pat hotel și oferim articole textile hoteliere sau pentru uz caznic ce pot fi confecționate pe dimensiuni standard sau la cerere. Materialele pentru lenjerii hotel sunt din 100% bumbac sau amestec bumbac/poliester si sunt de provenienţă Pakistan.

Lenjeriile de pat pe care le producem sunt 100% mercerizate si sanforizate, ceea ce le conferă eleganţă, un grad ridicat de delicateţe la atingere precum si rezistenţă la folosire și spălări repetate. Sunt destinate uzului in hotel, ceea ce impune un standard ridicat de calitate (spălare la 90 grade, tratare antibacterie, mercerizare).

Printre elementele pe care le recomandăm să le iei în considerare în alegerea unei lenjerii hotel sau pentru uz casnic de calitate se numără: materialul din care este confecţionată lenjeria de pat respectivă precum și originea acestuia, densitatea materialului (TC Tread Count), gramajul per metru pătrat, temperatura de spălare dar și modul în care este realizată cusătura.

Cu cât densitatea tesaturii este mai mare cu atât lenjeria de pat este mai placută și fină la atingere. Este foarte important ca înainte de a face o achizitie să întrebi furnizorii de textile hoteliere despre caracteristicile materialului iar decizia pe care o vei lua să nu se bazeze întru totul pe pretul cel mai scăzut. Bineînteles că pretul are o pondere importantă în alegere dar trebuie coroborat și cu o calitate pe măsura.


Pentru detalii sau comenzi te rugăm să ne contactezi telefonic la 0767.278.100 sau folosind formularul contact din cadrul site-ului.Dimensiunile de mai jos le folosim ca referinţă pentru oferta generală, produsele le putem fabrica conform nevoilor tale:

Lenjerii Pat Single Lenjerii Pat Double Lenjerii Pat Matrimonial
Cearceaf pat 1.6 x 2.2 m Cearceaf pat 2.2 x 2.4 m Cearceaf pat 2.4 x 2.6 m
Cearceaf pilotă 1.5 x 2.1 m Cearceaf pilotă 1.8 x 2.1 m Cearceaf pilotă 2.1 x 2.2 m
1 fața pernă 0.5 x 0.7 m (+5 cm bordură) 2 fețe pernă 0.5 x 0.7 m (+5 cm bordură) 2 fețe pernă 0.5 x 0.7 m (+5 cm bordură)

Damasc satinat dungat

  • Lenjerii hotel din damasc satinat cu dungă de 2cm – compozitie 100% cotton, densitate tesatura TC300 (fire per inch patrat), 140 g/m², mercerizat, dublă albire, tesătură de origine Pakistan (ARTICOL PREMIUM – RECOMANDAREA NOASTRĂ)

  • Lenjerii hotel din damasc satinat cu dungă de 2cm – compozitie 50% cotton -50% poliester, densitate tesatura TC260 (fire per inch patrat), 155 g/m², mercerizat, dubla albire, tesătură de origine Pakistan

producator lenjerii de pat hotel
  • Lenjerii hotel din damasc satinat cu dungă de 2cm – compozitie 60% cotton 40% poliester, 165 g/m², mercerizat, tesătură de origine Pakistan

producator lenjerii de pat hotel
producator lenjerii de pat hotel
  • Lenjerii pat hotel Damasc satinat dungat 20mm – 100% cotton, 150 g/m², mercerizat, tesătură de origine Pakistan

producator lenjerii de pat hotel

Sifon (ranforce)

  • Lenjerii hotel Sifon – 100% bumbac, greutăti 125gr/mp si 145gr/mp, briliant alb cu grad de albire optică 150%, contractie maximă 3%, tesătură de origine Pakistan

Perkal

  • Lenjerii hotel din Percal – 100% bumbac, greutăti: 125gr/mp si 135gr/mp, sanforizat, contractie maximă 3%, tesătură de origine Pakistan/h4>

Vezi si alte textile hotel pe care le comercializam: fete de masa restaurant, prosoape hotel.

avatex.ro Web analytics