Caracteristicile unor lenjerii hotel de calitate

Printre elementele pe care le recomandăm să le iei în considerare în alegerea unei lenjerii hotel sau pentru uz casnic de calitate se numără tipul materialului din care este confecţionată lenjeria de pat (șifon, percale, damasc satinat), densitatea materialului (TC Tread Count – număr de fire per inch pătrat), țara de origine (recomandat Pakistan sau Egipt), greutatea (gr/mp), temperatura de spălare dar și modul în care este realizată cusătura.

Densitatea țesăturii

Cu cât densitatea țesaturii (TC – Thread Count) este mai mare cu atât firele sunt mai fine, mai dense și multe la număr ceea ce creează o rezistență mai puternică.

Categorisirea unor lenjerii hotel în funcție de densitate (TC) ar putea fi făcută astfel:

Entry level: TC 140 – TC 200: Ideale pentru pensiunile și hotelurile de 2 stele care au un buget mai mic și care doresc textile de uzură.

Middle level: TC 200 – TC 250: Se adresează pensiunilor și hotelurilor de 2 și 3 stele care doresc să investească într-un confort sporit al clienților.

Premium level: TC 250 – TC 400+: Ideale pentru pensiunile și hotelurile de 3 și 4 stele care doresc să se diferențieze de concurență prin produse PREMIUM ce se adaptează oricărui stil de interior.

O densitate mai mare face ca lenjeria de pat să fie mai placută si fină la atingere. Totodata, induce o rezistență mai mare în timp. Este foarte important ca înainte de a face o achiziție să întrebi furnizorul de textile hoteliere despre caracteristicile materialului. Decizia pe care o vei lua nu trebuie să se bazeze doar pe prețul cel mai scăzut. Bineînțeles, prețul are o pondere importantă dar trebuie coroborat și cu calitatea.

Dimensiunile noastre standard sunt cele de mai jos. Dacă ai alte dimensiuni te rog să ne conctactezi sau să precizezi în mențiunea comenzii și îți vom confecționa conform nevoilor tale.

SingleDublăMatrimonială
cearceaf pat: 150 x 220 cm

cearceaf pilota: 150 x 210 cm

1 fată de perna: 50 x 70 cm

cearceaf pat: 220 x 240 cm

cearceaf pilotă: 180 x 210 cm

2 fete de pernă: 50 x 70 cm

cearceaf pat: 240 x 260 cm

cearceaf pilotă: 210 x 220 cm

2 fete de pernă: 50 x 70 cm

Afișez toate cele 7 rezultate