Pilote hotel / perne pensiuni

Înțelegem importanța unui somn de calitate pe durata nopții. Dacă temperatura, confortul sau chiar alergiile cauzează perturbări ale somnului atunci pilotele și pernele noastre de top pentru hotel te pot ajuta la rezolvarea acestor probleme.

Este esențial ca pilotele pe care le folosești în locația ta să fie la fel de confortabile precum pernele.

Gama noastră largă îți ușurează munca pentru a găsi produse dintre cele mai apreciate. Indiferent de ceea ce cauți: pilote hotel de vară, pilote hotel de iarnă sau perne hotel. Fie că vrei o căptușeală călduroasa pentru nopțile de iarnă sau una răcoroasă pentru cele de vară, noi îți oferim soluția de care ai nevoie. Sau poate preferi o variantă mai luxoasă precum cea  pilotelor cu puf de gasca.

O alegere modernă pentru clienții care nu preferă puful de gasca o reprezintă pilotele și pernele având ca umplutura vatelina. Acestea combină confortul bumbacului cu o atingere ușoară, izolantă și călduroasă a microfibrei.

Toate pilotele noastre sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni. Sunt matlasate pe toată suprafața și învelite într-un material special care nu permite ieșirea continutului. Umplutura este spălata si tratată  anti-acarieni la temperatură înaltă și nu prezintă miros .

Credem că odată ce experimentezi calitatea produselor noastre de clasă superioară pentru hotel, nu vei mai dori să faci alte alegeri!

Pentru a-ți face patul să arate și să se simtă extraordinar nu ezita să comanzi oricare dintre aceste produse.

Afișez toate cele 4 rezultate