Avatex

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Da, daca este o cantitate mai mare putem trimite si in afara tarii.

Nu, nu este obligatoriu sa ai un cont pentru a putea plasa o comanda. In cazul in care doresti sa-ti faci un cont la noi pe site pentru a fi la curent cu ultimele noutati sau pentru a avea un istoric al comenzilor tale tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea „Creaza cont” in momentul in care finalizezi comanda.

Pentru o lenjerie transportul costă 18 lei cu livrare în principalele orașe ale țării unde firma de curierat nu percepe taxă suplimentară pentru KM externi.

În cazul în care locuiți intr-o zonă cu KM externi putem trimite cu ridicare de la sediu Fancurier/DPD sau in alte cazuri putem trimite prin Poșta Română.

Iti oferim doua modalitati prin care poti cumpara produse de pe site-ul nostru:

  • prin magazinul online – adaugand produse incosul de cumparaturi
  • prin email – trimitand un mesaj cu descrierea produselor

Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi

Pentru a comanda online prin intermediul magazinului nostru online te invitam sa vizitezi categoriile noastre de produse si sa-ti alegi produsele care iti plac. Dupa ce alegi cantitatea si dimensiunea dorite poti adauga produsul la cosul de cumparaturi facand click pe butonul “Adauga in cos”.

Cand te-ai decis sa finalizezi cumparaturile trebuie sa faci click pe butonul “Finalizeaza comanda”. Pentru a putea ajunge in pagina de finalizare comanda trebuie sa te loghezi (in cazul cand esti deja clientul nostru) , sa te inregistrezi (daca inca nu ai cont) sau sa alegi metoda rapida, in acest ultim caz nemaifiind nevoie de logare.

Acum este momentul sa mentionezi o adresa de livrare (daca este diferita fata de cea de facturare) si sa faci orice mentiune legata de expeditie – data in care se doreste primita comanda, intervalul orar, persoana care va face primirea comenzii.

Tot acum poti introduce Codul de Recomandare (sau codul de Cupon Valoric) pentru obtinerea unei reduceri.

Dupa ce ai completat toate informatiile poti finaliza comanda facand click pe butonul “Finalizeaza comanda”.

Poti alege una din Metodele de livrare care iti convine, de asemenea una din Modalitatile de plata.

Vei primi un mail de confirmare a comenzii care contine lista produselor comandate si celelalte informatii referitoare la comanda.

Expeditia se va face printr-un serviciul de curierat rapid iar costurile de transport se vor regasi in factura dvs.

Comanda prin email

Trimite-ne comanda ta si prin e-mail la comenzi@avatex.ro precizand produsul dorit, codul aferent acestuia, cantitatea, culoarea si marimea (dupa caz) precum si datele de contact – nume si prenume, adresa de facturare, adresa de facturare (daca difera), numar de telefon. Vei fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii iar expeditia se va desfasura conform primului punct.

 

Pentru a anula sau schimba o comanda tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la adresa de email contact[@]avatex.ro sau prin telefon la 0767.278.100, specificand care sunt dorintele tale.

Coșul tău