Despre noi


Suntem importatori de tesaturi textile si producatori de articole pentru hoteluri, pensiuni si restaurante

Gama de produse


Suntem specializati in producerea de lenjerii de pat, fete de masa, servetele, prosoape, pilote precum si alte articole textile

Preturi mici


In calitate de producatori va putem oferi preturi bune prin eliminarea intermediarilor sau a altor comisionari inutili

Diversitate


Oferim diverse suporturi de materiale care se preteaza nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti o pensiune fie ca sunteti administratorul unui hotel

Produse

Oferim o gama larga de produse destinate hotelurilor, pensiunilor si restaurantelor. Putem oferi preturi mai mici fata de restul producatorilor existenti pe piata datorita faptului ca noi nu doar producem, ci si importam o parte din materialele necesare confectionarii acestor articole, eliminand in acest mod din intermediari. Suntem pe piata de peste 5 ani, avem experienta in domeniu si stim asteptarile clientilor, incercand intotdeauna sa le satisfacem nevoile.

Un aspect foarte important pentru noi este calitatea. Nu incercam sa oferim materiale de calitate slaba pentru ca sunt mai ieftine sau pentru a lua ochii clientilor. De exemplu, tara de provenienta a materialului pentru lenjerii este Pakistan, tara recunoscuta pentru calitatea tesaturilor sale.

Produsele noastre se adreseaza diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni si restaurante, de la cele simple pana la cele de lux. Acest lucru se datoreaza diversitatii suportului textil din care putem confectiona articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat (100% bumbac sau CVC 60% bumbac si 40% polyester) si altele.
Click pentru a merge in galeria lenjerii de pat pentru hotel
Click pentru a merge in galeria prosoape pentru hotel
Click pentru a merge in galeria pilote pentru hotel
Click pentru a merge in galeria burdufe perna pentru hotel
Click pentru a merge in galeria saltelute de protectie pentru hotel
Click pentru a merge in galeria halate de baie pentru hotel
Click pentru a merge in galeria fete de masa pentru restaurant
Click pentru a merge in galeria servetele pentru restaurant
Click pentru a merge in galeria huse de scaun pentru restaurant